Informació per a empreses sobre el coronavirus

En relació al coronavirus SARS-CoV-2, us aportem unes mesures que creiem necessàries comunicar als nostres clients, informació basada amb el GENCAT i el MINISTERIO DE INCLUSIÓN, SEGURIDAD SOCIAL Y MIGRACIONES.

  • Us adjuntem un document de recomanacions per a empreses i persones treballadores sobre el coronavirus SARS-COV-2 publicat pel GENCAT, el document inclou les mesures de prevenció a adoptar i recomana prioritzar l’ús intensiu de les tecnologies de comunicació com a alternativa a les reunions presencials, desplaçaments i viatges. També vehicular mesures de flexibilitat per al personal, com ara el teletreball, en els casos en què sigui possible. Veure document.
  • Adjuntem enllaç vídeo explicatiu
  • Cartell “Esvaïm inquietuds sobre el coronavirus SARS-COV-2”. Veure document.
  • Nota de premsa publica pel MINISTERIO DE INCLUSIÓN, SEGURIDAD SOCIAL Y MIGRACIONES on es detalla que “El gobierno aprueba un Real Decreto-Ley 06/2020 de 10 de marzo, por el que se asimilan estos casos a Incapacidad Temporal por Accidente de Trabajo”. Veure document.

Noves mesures per a la contenció del coronavirus

S’ha acordat la suspensió d’activitats col·lectives que impliquin una concentració superior a 1.000 persones.

El Pla de Protecció Civil de Catalunya (Procicat) ha passat a fase d’alerta per poder mantenir una situació de seguiment i contenció del coronavirus. Així s’ha decidit en la reunió del Comitè Tècnic del pla del Procicat per emergències associades a malalties transmissibles emergents d’alt risc.

El Govern ha anunciat noves mesures, que entraran en vigor dijous, 12 de març, per un període de 15 dies, com la suspensió d’activitats col·lectives que impliquin una concentració superior a 1.000 persones o la celebració de tots els esdeveniments esportius a porta tancada.

Noves mesures preventives

Els esdeveniments esportius, professionals i no professionals, que se celebrin a Catalunya es faran a porta tancada, excepte aquells en què hi participin menors d’edat, que podran anar acompanyats.

Se suspenen o s’ajornen les activitats col·lectives en espais tancats o oberts que impliquin una concentració superior a 1.000 persones.

En els casos en què aquestes activitats es desenvolupin en espais amb aforament inferior a les 1.000 persones, es podran celebrar únicament si només s’ocupa un terç de l’aforament màxim autoritzat, amb l’objectiu de garantir un espai de separació adequat entre els participants.

Aquestes mesures de restricció s’apliquen a espectacles públics, recreatius i d’oci, activitats culturals, religioses o similars, amb independència que siguin ofertes per un titular, explotador o organitzador públic o privat.Necessita més informació?