Ens dirigim a persones físiques, PIMES, grans empreses i ens públics, i oferim el servei d’assessorament per tal de complir amb la Llei Orgànica de Protecció de Dades (LOPD) i adaptar-se al nou Reglament (UE) 2016/679 del Parlament europeu i del Consell europeu de 27 d’abril de 2016 (RGPD).

 

La finalitat del RGPD és harmonitzar la protecció dels drets i les llibertats fonamentals de les persones físiques en relació amb les activitats de tractament de dades de caràcter personal i garantir la lliure circulació d’aquestes dades entre els Estats membres.

 

El departament de protecció de dades compta amb un equip de professionals amb experiència, advocats i delegats de protecció de dades que permet oferir un servei eficaç en el compliment de la normativa vigent.

 • Adequació jurídica a la LOPD i al RGPD adaptada a cada sector i tipus d’empresa i a l’ens públic.
 • Auditoria jurídica de compliment de la LOPD i el RGPD i auditoria de compliment de les mesures de seguretat.
 • Protocol·lització del tractament de dades personals en l’activitat quotidiana de l’empresa o ens públic (clàusules, contractes, avisos).
 • Assessorament davant d’inspeccions de l’Agència de Protecció de Dades.
 • Defensa jurídica davant de l’Agència de Protecció de Dades i Contenciós administratiu.
 • Assessorament per exercitar els drets d’accés, rectificació, oposició, supressió, portabilitat i a la limitació del tractament.
 • Assegurar i supervisar el compliment del RGPD.
 • Informar i assessorar a l’òrgan decisori de l’empresa i als propis treballadors que s’ocupin del tractament, sobre les obligacions que tenen, en relació amb el RGPD i d’altres disposicions de protecció de dades de la Unió o dels estats membres.
 • Participar en el desenvolupament i execució de les avaluacions d’impacte, assessorant sobre les qüestions principals que es podran suscitar sobre l’execució de les mateixes.

Horari d’oficina i atenció online:
Dll a Dj 09.00h a 14.00h (Matí)
Dll a Dj 15.00h a 18.00h (Tarda)
Dv 08.00 a 14.00 (Matí)

  Consulta via email

  INFORMACIÓ PROTECCIÓ DE DADES
  Finalitats:Respondre a la seva sol·licitud i, només en el cas que marqui la segona casella, enviar-li informació comercial dels nostres serveis.
  Legitimació:Consentiment de l’interessat.
  Destinataris:No estan previstes cessions de dades.
  Drets:Pot retirar el seu consentiment en qualsevol moment, així com exercir els drets d’ accés, rectificació, supressió, oposició i els altres drets reconeguts en el RGPD en el correu electrònic: info@sugranyes.com.


  Necessita més informació?