Ajuntaments i Administracions Públiques

Departament especialitzat en l’àmbit de l’Administració Local.
Més de 65 anys d’experiència.

Comptem amb un departament especialitzat en l’àmbit de l’Administració Local, amb l’aval de més de 65 anys d’experiència treballant per diverses Ajuntaments i Administracions Públiques del camp de Tarragona i arreu.

 

Posem al seu abast un equip humà altament qualificat i especialitzat en la matèria d’assessorament i gestió laboral. A més a més, compta amb professionals especialitzats per donar cobertura en matèria d’organització interna, organització administració interna i formalització d’acords, modelatges, contractació administrativa etc.

 

El nostre departament d’advocats ofereix assessorament en l’àmbit de Relació de Llocs de Treball (RLT). A més a més d’assessorament en el compliment del Reglament Europeu de Protecció de Dades.

Horari d’oficina i atenció online:
Dll a Dj 09.00h a 14.00h (Matí)
Dll a Dj 15.00h a 18.00h (Tarda)
Dv 08.30 a 14.30 (Matí)
Consulta via email
INFORMACIÓ PROTECCIÓ DE DADES
Finalitats:Respondre a la seva sol·licitud i, només en el cas que marqui la segona casella, enviar-li informació comercial dels nostres serveis.
Legitimació:Consentiment de l’interessat.
Destinataris:No estan previstes cessions de dades.
Drets:Pot retirar el seu consentiment en qualsevol moment, així com exercir els drets d’ accés, rectificació, supressió, oposició i els altres drets reconeguts en el RGPD en el correu electrònic: info@sugranyes.com.Open chat
Necessita més informació?