Comptem amb un departament especialitzat en l’àmbit de l’Administració Local, amb l’aval de més de 65 anys d’experiència treballant per diverses Ajuntaments i Administracions Públiques del camp de Tarragona i arreu.

 

Posem al seu abast un equip humà altament qualificat i especialitzat en la matèria d’assessorament i gestió laboral. A més a més, compta amb professionals especialitzats per donar cobertura en matèria d’organització interna, organització administració interna i formalització d’acords, modelatges, contractació administrativa etc.

 

El nostre departament d’advocats ofereix assessorament en l’àmbit de Relació de Llocs de Treball (RLT). A més a més d’assessorament en el compliment del Reglament Europeu de Protecció de Dades.

Horari d’oficina i atenció online:
Dll a Dj 09.00h a 14.00h (Matí)
Dll a Dj 15.00h a 18.00h (Tarda)
Dv 08.00 a 14.00 (Matí)

  Consulta via email

  INFORMACIÓ PROTECCIÓ DE DADES
  Finalitats:Respondre a la seva sol·licitud i, només en el cas que marqui la segona casella, enviar-li informació comercial dels nostres serveis.
  Legitimació:Consentiment de l’interessat.
  Destinataris:No estan previstes cessions de dades.
  Drets:Pot retirar el seu consentiment en qualsevol moment, així com exercir els drets d’ accés, rectificació, supressió, oposició i els altres drets reconeguts en el RGPD en el correu electrònic: info@sugranyes.com.


  Necessita més informació?