Sugranyes Assessors compta amb Josep Pallejà, advocat en exercici núm. 684 de l’Il·lustre Col·legi d’Advocats de Reus, i núm. 1794 de l’Il·lustre Col·legi d’Advocats de Tarragona, decideix a l’any 1997, obrir despatx a Reus, orientant-lo des dels seus inicis a la prestació de serveis d’assessorament jurídic i legal per a empreses i al recobrament judicial d’impagats.

Des de llavors, el despatx ha experimentat un creixement constant i sostingut, format actualment per un equip de professionals, ampliant les seves àrees de pràctica i consolidant-se com despatx de referència en l’àmbit empresarial, actuant i prestant els seus serveis a empreses de diferents sectors.

Contenciós

Ofereix un assessorament integral per actuar en qualsevol tipus de plet, ja sigui com a part demandant o demandada. El departament de dret processal, el recolzarà de principi a fi en qualsevol plet, en la que la seva empresa hagi d’intervenir, instant l’acció judicial més adequada per als seus interessos, o plantejant una eficaç defensa en cas de que la seva empresa sigui demandada en un procediment judicial.

Mercantil

 • L’assessorem a nivell corporatiu i adeqüem les seves estructures mercantils. Constitució de societats i manteniment mercantil de societats. (convocatòries, juntes, consells, depòsits de comptes, apoderaments,…)
 • Assistència processal en jurisdicció mercantil (dret de la competència, patents, marques, responsabilitat d’administradors,…)
 • Gestionem a nivell mercantil adquisicions o la venta de la seva empresa.
 • Contractació mercantil.
  L’assessorem a nivell corporatiu i adeqüem les seves estructures mercantils. Constitució de societats i manteniment mercantil de societats. (convocatòries, juntes, consells, depòsits de comptes, apoderaments,…)
 • Assistència processal en jurisdicció mercantil (dret de la competència, patents, marques, responsabilitat d’administradors,…)
 • Gestionem a nivell mercantil adquisicions o la venta de la seva empresa.
 • Concursal i dret d’insolvències
 • Donem cobertura a les necessitats de la seva empresa en cas d’insolvència generalitzada, iniciant l’acció concursal indicada per a cada cas.
 • Actuem proactivament per a garantir la viabilitat de la seva empresa en cas de crisi empresarial, mantenint el contacte i el diàleg en cas d’insolvència d’algun dels seus clients, gestionem i fem seguiment de la situació del deute concursal, personant-se en el procediment concursal i recuperant l’IVA de les seves de les seves factures impagades.

Civil

Solucions integrals per empreses en matèria d’adquisicions de finques i patrimonials, i arrendaments de locals de negoci.

Contractació

Redactem les millors eines de contractació a per la seva empresa. Auditem tots els circuits de contractació de la seva empresa adequant-los a la seva activitat sectorial. Revisem periòdicament l’adequació dels contractes de la seva empresa en la legalitat vigent. Validem tots els contractes que la seva empresa hagi de subscriure en el tràfic jurídic habitual.

Administratiu

 • Assessorament legal en procediments legals requerits contra l’administració.
 • Contractació administrativa.
 • Concursos públics.
 • Urbanisme.
 • Sancions i multes.

Fundacions privades

Experts en l’assessorament corporatiu en fundacions privades. Constitució, convocatòries, inscripció d’acords, secretaria de reunions de patronat, adaptació a la legalitat, supervisió del control administratiu.

Horari d’oficina i atenció online:
Dll a Dj 09.00h a 14.00h (Matí)
Dll a Dj 15.00h a 18.00h (Tarda)
Dv 08.00 a 14.00 (Matí)

  Consulta via email

  INFORMACIÓ PROTECCIÓ DE DADES
  Finalitats:Respondre a la seva sol·licitud i, només en el cas que marqui la segona casella, enviar-li informació comercial dels nostres serveis.
  Legitimació:Consentiment de l’interessat.
  Destinataris:No estan previstes cessions de dades.
  Drets:Pot retirar el seu consentiment en qualsevol moment, així com exercir els drets d’ accés, rectificació, supressió, oposició i els altres drets reconeguts en el RGPD en el correu electrònic: info@sugranyes.com.


  Necessita més informació?