El nostre departament de Gestoria Administrativa posa al seu abast professionals col·legiats per tal d’oferir suport i assessorament al ciutadà i a les empreses per la realització de tràmits davant qualssevol l’administració pública. Els nostres gestors administratius exerceixen aquesta funció avalats per una titulació universitària i per la pròpia administració que els hi entrega el títol.

 

Ens fem càrrec de tots els tràmits burocràtics estalviant temps i molèsties als nostres clients degut a la complexitat d’aquests.

 

Per exemple, tramitem tots els tràmits referents a vehicles, com ara matriculacions, canvis de nom, targes de transport, renovació de carnets de conduir, obtenció de certificats penals, entre molts d’altres tràmits.

Horari d’oficina i atenció online:
Dll a Dj 09.00h a 14.00h (Matí)
Dll a Dj 15.00h a 18.00h (Tarda)
Dv 08.30 a 14.30 (Matí)
Consulta via email
INFORMACIÓ PROTECCIÓ DE DADES
Finalitats:Respondre a la seva sol·licitud i, només en el cas que marqui la segona casella, enviar-li informació comercial dels nostres serveis.
Legitimació:Consentiment de l’interessat.
Destinataris:No estan previstes cessions de dades.
Drets:Pot retirar el seu consentiment en qualsevol moment, així com exercir els drets d’ accés, rectificació, supressió, oposició i els altres drets reconeguts en el RGPD en el correu electrònic: info@sugranyes.com.