El Pla Moves III és el programa d’ajuts directes que el Govern Espanyol ha activat i programat per a beneficiar a la mobilitat elèctrica i per a qui instal·li una infraestructura de recàrrega, que tindrà continuïtat fins al final de l’any 2023.

Es tracta de subvencions on els beneficiaris són els compradors de vehicles elèctrics (cotxes, motos, furgonetes) i cotxes híbrids endollables i persones que creïn i instal·lin infraestructura de recàrrega.

Qui pot beneficiar-se d'un PLA MOVES III?

COMPRADORS D’UN VEHICLE

Es poden beneficiar del Pla MOVES III els particulars, autònoms i les empreses que vulguin comprar un vehicle elèctric pur, un vehicle híbrid endollable o un vehicle elèctric d’autonomia estesa.

El vehicle elèctric no podrà superar el preu de 45.000 €.

INSTAL·LACIONS DE PUNTS DE RECÀRREGA PER A VEHICLES ELÈCTRICS

Pel que fa a la instal·lació del punt de recàrrega, es poden beneficiar els particulars, autònoms, les comunitats de propietaris, les administracions públiques i les empreses.

El Pla MOVES III pretén donar un gran impuls per a la instal·lació de punts de recàrrega: la instal·lació del punt de recàrrega es cobrirà fins a un 80%.

A la instal·lació de punts de recàrrega, el percentatge de l’ajuda dependrà del tipus de beneficiari.

OBJECTIUS DEL PLA MOVES III

L’objectiu del Pla MOVES III és activar el sector del vehicle elèctric. A finals del 2023 es preveuen 250.000 vehicles elèctrics nous en circulació i haver instal·lat uns 100.000 punts de recàrrega.

A Sugranyes Assessors Gestors, tramitem procés de sol·licitud de subvenció del Pla MOVES III. Pot sol·licitar més informació en qualsevol de les nostres oficines o telf. o mail.

Horari d’oficina i atenció online:
Dll a Dj 09.00h a 14.00h (Matí)
Dll a Dj 15.00h a 18.00h (Tarda)
Dv 08.00 a 14.00 (Matí)

  Consulta via email

  INFORMACIÓ PROTECCIÓ DE DADES
  Finalitats:Respondre a la seva sol·licitud i, només en el cas que marqui la segona casella, enviar-li informació comercial dels nostres serveis.
  Legitimació:Consentiment de l’interessat.
  Destinataris:No estan previstes cessions de dades.
  Drets:Pot retirar el seu consentiment en qualsevol moment, així com exercir els drets d’ accés, rectificació, supressió, oposició i els altres drets reconeguts en el RGPD en el correu electrònic: info@sugranyes.com.


  Necessita més informació?