Calendari laboral BOE 2020

El BOE ha publicat la Resolució de 28 d’octubre de 2020, de la Direcció general de Treball, per la qual es publica la relació de festes laborals per a l’any 2021 que recull les festes laborals previstes per al proper any.

Seran festius comuns a tot Espanya els següents vuit dies festius retribuïts i no recuperables:

  • Divendres 1 de gener (Cap d’Any)
  • Divendres 2 d’abril (Divendres Sant)
  • Dissabte 1 de maig (Festa de l’Treball)
  • Dimarts 12 d’octubre (Festa Nacional d’Espanya )
  • dilluns 1 de novembre (Tots Sants)
  • dilluns 6 de desembre (Dia de la Constitució Espanyola)
  • dimecres 8 de desembre (Immaculada Concepció)
  • dissabte 25 de desembre (Nativitat de el Senyor)

A aquests vuit dies festius de caràcter nacional, se sumen els quatre dies que es fixen per les comunitats autònomes, que figuren en el calendari annex a la resolució -entre ells, el 6 de gener que ha estat establert per totes les comunitats autònomes-, als quals s’afegiran els dos dies de caràcter local que seran fixats pels ajuntaments.Necessita més informació?