Es mantenen els terminis de presentació de declaracions i autoliquidacions

En la modificació del Real Decret 463/2020, del 14 de març de 2020, en el que es declara estat d’alarma per la crisi generada pel COVID-19. Cal destacar, d’entre totes les mesures, les que afecten directament als treballadors i empreses.

En primer lloc, es suspèn l’obertura al públic dels locals comercials i establiments minoristes, amb excepció a totes aquelles activitats relacionades amb alimentació, productes d’higiene, béns de primera necessitat, centres veterinaris, òptiques, productes ortopèdics, premsa, combustible, comerç per internet, tintoreries, bugaderies i perruqueria a domicili. De la resta d’activitats possibles, se’n suspendria l’activitat a qualsevol establiment si l’autoritat competent considera que pot existir un risc de contagi per les condicions en que es desenvolupa.

Malgrat que en publicacions anteriors, les entitats del sector públic comunicaven que una possible suspensió o aplaçament dels terminis de declaracions i autoliquidacions tributàries queda anul·lat amb aquesta modificació. És a dir, que tant en l’Agència Tributaria com en la Seguretat Social, la suspensió dels terminis i la interrupció dels terminis no serà d’aplicació en els àmbits de afiliació, liquidació i cotització de la Seguretat Social, ni tampoc als terminis tributaris de presentació de models i autoliquidacions de la AEAT.

Per dubtes o més informació no dubtin posar-vos en contacte amb el nostre departament fiscal de la gestoria. Sugranyes Assessors i gestors posem a la vostra disposició tot el nostre equip per poder afrontar aquesta situació.

Atentament,

Sugranyes, Assessors i GestorsNecessita més informació?