Tacògraf digital

Des del passat 1 de gener de 2006 tots els vehicles que superen un pes de 3,5 tones o bé que puguin transportar més de 9 persones incloses el conductor i estiguin matriculats per primera vegada tenen l’obligació d’incorporar un tacògraf digital.

Estaríem parlant doncs de autobusos i camions de càrregues.

En conseqüència els conductors d’aquest tipus de vehicles és necessari que tinguin una targeta especial per poder utilitzar el tacògraf digital.

El tacògraf del vehicle registra la conducció en tot moment.

Com a gestoria administrativa experta en tràmits de vehicles oferim la tramitació de la sol·licitud, expedició i substitució de targetes necessàries pels conductors d’aquest tipus de vehicles.

Per a més informació d’aquest tràmit o quina documentació és necessària per poder-lo fer es pot posar en contacte amb el nostre departament de vehicles vehicles@sugranyes.com o bé al 977 23 38 06 (Tarragona), 977 61 21 90 (Valls) o 977 86 18 27 (Montblanc).Necessita més informació?