Control gestió d’horaris obligatori a totes les empreses amb treballadors 12-05-2019

Benvolgut/da administrador/a,

Les empreses estan obligades a garantir el registre diari dels seus treballadors incloent l’horari concret d’inici i finalització de la jornada de cada persona. Sempre i quan, no perjudiqui a la flexibilitat horària que s’estableix al article 34 del RD 2/2015 del 23 d’octubre. Aquesta és la mesura que s’ha establert al capítol 3 del RD 8/2019 del 8 de març en l’article 10.2 referent a la jornada dels treballadors.

Sugranyes Assessors, S.L. s’ha convertit en un nou partner de “MHP Servicios de Control” pel subministrament i posterior manteniment de dispositius de control d’horari per treballadors.

Dispositius informàtics amb software pioner, que permeten la connexió i connectivitat de amb diferents programes de gestió i de recursos humans, que traspassen totes les dades a les aplicacions que estiguin destinades sense necessitat d’un suport en paper.

Aquests aplicatius tenen una sèrie d’eines preparades per l’obtenció de tot tipus d’informes i estadístiques per una posterior revisió i permeten donar compliment integral a la nova normativa de compliment d’horari.

Per a més informació pot contactar o bé concretar una cita amb els nostres especialistes.

Sugranyes Assessors ajudem i assistim a les empreses en el compliment de la legalitat.

Atentament,

Josep Pallejà MonnéNecessita més informació?