Declaració de la renda i patrimoni

Aquest 2018 l’Agència Tributària presenta com a novetat nous requisits per la descarrega de les dades fiscals.
Les dades fiscals serveixen al contribuent com a base pel càlcul del seu esborrany. Dintre d’aquestes dades s’hi recull diferent informació que l’agència tributaria té sobre el contribuent, com les dades personals (Nif, domicili, etc), dades patrimonials (habitatge, propietats, etc) i dades econòmiques (sous i salaris, rendiments bancaris, seguretat social, etc). Cal tenir en compte, però, que aquestes dades no són completes per la declaració i s’ha de verificar i comprovar abans d’acceptar l’esborrany. Sovint, hi ha tipus de productes financers i/o subvencions (com el pla PIVE) que no surt reflectit a les dades fiscals i que s’han de declarar. A més a més, a les dades fiscals no es garanteix que tota la informació que hi ha està actualitzada i que reflecteix una imatge real de la situació del contribuent a finals de l’any 2017.
L’Agència Tributària presenta també com a novetat la presentació de la declaració a través de la seva aplicació per a mòbils. Cal tenir en compte, però, que només permet la confirmació i presentació de l’esborrany. Que, com hem comentat anteriorment, pot ser que contingui errors tot i que el proporcioni la mateixa AEAT.

És per això que des de Sugranyes Assessors i Gestors posem a la vostra disposició el nostre equip de professionals del departament de fiscal per tal de poder tenir en compte tots els paràmetres necessaris per presentar la declaració de la renda amb coherència i professionalitat.Necessita més informació?